Odoo Members

De picking en het magazijn van maatwerkbedrijf De wroeter waren vroeger gescheiden, nu zijn ze geïntegreed.

Ook de afdeling van de wroeter die verantwoordelijk is voor de verkoop en distributie van landbouwproducten maakt gebruik van het Naruda
vereenvoudigde picking systeem. 
Het oude systeem was zeer gebruiksvriendelijk maar gebaseerd op specifieke schermpjes en knoppen die aan de rekken aangebracht waren. Uitbreiden was moeilijk en het onderhoud was duur. 
Nu is alles gebaseerd op software en mobiele devices. De schaal vergroten of nieuwe producten opnemen is snel en flexibel mogelijk.


Meer info

DE WROETER - Sociale Economie:

Groen- en landschapswerk Gespecialiseerd in drie domeinen: bos-, heide- en natuurbeheer, openbaar groenbeheer en landschapsbeheer.

Maatwerk

Volledig naar wens van de klant uitgevoerde werken zoals bv postbedeling en het uitvoeren van stukwerk.

Tuin en fruit

De Wroeter teelt biologische groenten in koude serres en volle grond, en fruit in hoog- en laagstam boomgaarden.

Verkoop

Deze afdeling zorgt voor de verkoop van onze eigen producten en de distributie van Hartenboer en Puur Limburg.

Opleidingscentrum

Wij bieden werkzoekenden de mogelijkheid om werkervaring op te doen in diverse statuten. Dit ter voorbereiding op tewerkstelling in het sociale of reguliere economische circuit.

PK Bier

7PK, kracht met smaak, smaak met kracht Het bier wordt samen met Brouwerij Anders gebrouwen naar aanleiding van ‘PaardenKracht in het BosLandschap’.
Een project waarbij De Winning opnieuw trekpaarden inzet tijdens werkzaamheden in natuur- en bosbeheer. Met het streekbier wil De Winning de aandacht vestigen op het Belgisch trekpaard.
Door dit oude ras te promoten, verdwijnt dit Belgisch erfgoed niet uit onze bossen en landschappen. Tevens wil De Winning door het paard te promoten, nieuw leven blazen in de oude ambachten waarbij trekpaarden gebruikt worden. 

Naruda software beheert alle aspecten van dit project : aankoop, verkoop, boekhouding.